Kronos Posted May 7 Member ID: 2 Group: Fondator Followers: 6 Topic Count: 40 Content Count: 72 Reputation: 4 Status: Offline Posted May 7 Cerere ajutor scripting RAGE:MP Conținut mesaj: Salut! Am nevoie de ajutor cu un script în RAGE:MP. Mai jos sunt detaliile problemei: Server type: RAGE:MP Limbaj utilizat: JavaScript / C# (alege unul) Descriere problemă: [Explică clar ce încerci să faci și ce nu funcționează. De exemplu: încerc să creez un sistem simplu de teleportare, dar comanda nu funcționează.] Cod relevant: js CopyEdit // exemplu JavaScript mp.events.addCommand('tp', (player, fullText) => { player.position = new mp.Vector3(100, 100, 100); }); Eroare primită (dacă este cazul): [Eroare din consola serverului sau clientului] Ce am încercat deja: [Menționează dacă ai verificat alt cod, ai schimbat ceva sau ai citit documentația.] Mulțumesc anticipat pentru orice ajutor!
Cerere ajutor scripting RAGE:MP Conținut mesaj: Salut! Am nevoie de ajutor cu un script în RAGE:MP. Mai jos sunt detaliile problemei: Server type: RAGE:MP Limbaj utilizat: JavaScript / C# (alege unul) Descriere problemă: [Explică clar ce încerci să faci și ce nu funcționează. De exemplu: încerc să creez un sistem simplu de teleportare, dar comanda nu funcționează.] Cod relevant: js CopyEdit // exemplu JavaScript mp.events.addCommand('tp', (player, fullText) => { player.position = new mp.Vector3(100, 100, 100); }); Eroare primită (dacă este cazul): [Eroare din consola serverului sau clientului] Ce am încercat deja: [Menționează dacă ai verificat alt cod, ai schimbat ceva sau ai citit documentația.] Mulțumesc anticipat pentru orice ajutor!
Recommended Posts